50 LEI PARIU GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE

PARIU GRATUIT LA VERIFICAREA IDENTITĂȚII

Fii gata pentru distracție!

Revendică-ți acum BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive, după validarea identității: 50 LEI PARIU GRATUIT, după ce contul a fost validat, utilizând codul 50SUPER.

Și pentru un început cât se poate de profitabil, nu rata oferta noastră de Bun-Venit la pariurile sportive: BONUS 800 LEI, pentru o primă depunere de minim 50 LEI!

VREAU BONUSUL

 

Termeni și Condiții:

1. Oferta este valabilă pentru utilizatorii nou înregistrați, dacă aceștia se înregistrează în perioada campaniei (12.04.24 – 31.01.25) prin intermediul link-ului pus la dispoziție pe website-urile partenerilor Player.ro și parcurg procesul de verificare KYC.

2. Promoția poate fi revendicată o singură dată.

3. Utilizatorii pot beneficia doar de un singur bonus pentru verificarea identității.

4. Pariul Gratuit are o valoare de 50 LEI, dacă nu se specifică altă valoare în cadrul ofertei, putând fi accesat după ce contul a fost validat (utilizatorul a trimis o poză a cărții de identitate și a primit emailul de confirmare care atestă verificarea) și a introdus codul bonus 50SUPER aferent ofertei în secțiunea “CONTUL MEU” -> “Cod Bonus”.

5. Câștigurile obținute din Pariurile Gratuite nu conțin și miza.

6. Valoarea câștigului din utilizarea Pariului Gratuit trebuie rulat de 9 ori, dacă nu se specifică altfel în cadrul ofertei, pe evenimente sportive pentru ca retragerea sa fie aprobata. Termenul în care trebuie îndeplinite condițiile de rulaj pentru câștigurile din utilizarea Pariului Gratuit va fi de 3 zile. Exemplu: pentru un Pariu Gratuit in valoare de 50 lei, jucătorul a câștigat 40 Lei (fără miza), iar acesta trebuie sa ruleze 40x9 = 360 lei, timp de 3 de zile, înainte de a putea retrage fondurile.

Neîndeplinirea condițiilor de rulaj în termenul specificat în ofertă conduce la anularea bonusului și a oricăror câștiguri rezultate din utilizarea bonusului.

7. Pariul Gratuit poate fi utilizat pentru a plasa pariuri simple la o cotă minimă de 1,80. În cazul pariurilor combinate sau în sistem, fiecare selecție trebuie să respecte criteriul cotei minime de 1.40.

8. Pariul Gratuit poate fi folosit pentru a paria pe orice sport din oferta de pariere Pre-meci sau Live.

9. Pariul Gratuit trebuie folosit integral.

10. Pariul Gratuit are valabilitate în scopul utilizării o perioadă de 3 zile din momentul revendicării, dacă nu se specifică altă perioadă în cadrul ofertei. În cazul anulării unui pariu (căruia i s-a acordat cota 1) în care s-a folosit Pariul Gratuit, acesta nu va fi rambursat.

11. Pariurile stabilite după ce termenul în care trebuiau îndeplinite condițiile de rulaj pentru câștigurile din utilizarea Bonusului a expirat nu contribuie la îndeplinirea condițiilor de rulaj.

12. Pariurile plasate pe evenimente anulate (cărora li s-a acordat cota 1) nu se vor lua în considerare pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj. Contribuția la îndeplinirea condițiilor de rulaj se calculează la momentul în care pariurile sunt stabilite (decise).

13. Pariurile stabilite prin Cash Out nu sunt luate în considerare pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj.

14. Suma maximă care poate fi câștigată cu acest pariu gratuit este de 200 LEI. Toate câștigurile rezultând din utilizarea bonusului peste valoarea maximă permisă pentru retragere vor fi anulate.

15. În situația în care un jucător activează un bonus disponibil doar în secțiunea Sport, rulajul trebuie îndeplinit doar în această secțiune. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a anula bonusul și eventualele câștiguri obținute din acesta.

16. Acest bonus NU este disponibil pentru clienții care au un alt bonus activ in cont. In cazul în care ai deja un bonus activ în cont trebuie completată întâi cerința de rulaj pentru acesta. In caz contrar, bonusul sau câștigurile din bonusul existent vor fi pierdute.

17. Plasarea de pariuri contradictorii, precum si practicile de joc incorect prin care se poate considera că se încearcă abuzarea de condițiile de bonus sau pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj, dau dreptul Organizatorului de a anula bonusul, pariurile plasate în astfel de condiții și/sau câștigurile generate din utilizarea bonusului.

18. Oferta este valabilă pentru o singură adresă de domiciliu/calculator/adresă IP/cont de joc. În caz de activități/suspiciuni rezonabile de activități fraudulente, bonusul poate fi anulat. Decizia Organizatorului este finală.

19. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica/înceta prezenta ofertă oricând, fără notificarea prealabilă a jucătorilor.

20. Se aplică Termenii și Condițiile Generale ale Organizatorului și Termenii și Condițiile pentru acordarea bonusurilor.