Distrează-te cu pariuri sportive online cu cote mari

Ești pregătit? Încearcă-ți norocul online la Player.ro!

 

Pariuri sportive cu scoruri live

 Te pasionează sportul? Acum este șansa ta, profită de bonusul de bun venit, ia-ți doza zilnică de adrenalină!Pe player.ro poti paria live pe toate evenimentele sportive. Deschide un cont și pariază, convinge-te acum! Procesul de înregistrare este simplu și intuitiv, așadar va dura câteva minute. Ai bonus peste așteptări, află mai multe despre oferta noastră aici!

 

Întrebări frecvente:

Cum accesez serviciul clienți pentru pariuri sportive?

Ești nou în zona pariurilor sportive?

Mai jos îți rezumăm principalele noțiuni folosite în pariuri. Oricând poți cere ajutor/informații pe live chat. Mai multe detalii găsiți în pagina de asistență.

Cotaîți indicăviitorul câștig relativ la suma pariată pe un eveniment. De exemplu, o cota de 2.5 arată că poți încasa 250 lei la o miză de 100 lei.

Cotă pe bilet multiplureprezintă cota totală a unui bilet, obținută prin înmulțirea cotelor tuturor evenimentelor pariate pe bilet.

Miza este suma jucată de tine. În cazul în care câștigi, miza se înmulțește cu cota și rezultatul reprezintă câștigul tău total.

 

 

Cum fac cash out la pariuri sportive?

Opțiunea Cash Out este disponibilă pentru tipurile de pariu simple și multiple, plasate înainte de începerea evenimentelor sau live. Pariurile de tip sistem nu sunt disponibile pentru Cash Out. Află mai multe detalii aici.

Știm că îți dorești să joci la cele mai bune case de pariuri online, de aceea te asigurăm că pe Player.ro ai șansa de a-ți selecta pariurile favorite și de a-ți pune în aplicare cunoștințele de jucător la pariuri sportive.

 

Pot plasa pariuri pe meciuri în desfășurare?

Ai posibilitatea de a pot plasa pariuri, ținând cont de regulile și strategiile necesare, în timp ce meciul se află în desfășurare.

Noi știm ce zici și de aceea te asigurăm că ai libertatea în a alege varianta de pariere preferată, așadar poți paria cu încredere, trebuie doar să te înregistrezi și să pariezi pe cele mai bune cote, ai parte de cele mai bune oferte la pariurile sportive.

Pariurile sportive live sunt extrem de distractive.Oferta noastră de pariuri  implică ogamă de pariuri diversificată, iar cu Pariuri Combo vei beneficia de cote mărite. Dacă joci Pariuri Combo poți să câștigi sume mai mari. În plus,îți oferim bonus în bani pentru biletele combo cu 5 sau mai multe selecții, jucate înainte de a începe meciurile.

Oferim toate sporturile, populare sau exotice, cu cote foarte competitive.

Vino pe Player.ro și vei putea plasa în fiecare zi pariuri sportive online cu cele mai variate bet-uri și promoții.

 

Platforma de pariuri Player.ro este 100% sigură?

Platforma Player.ro deține licență de activitate pentru România. Aceasta respectă normele impuse de legislația în vigoare și prin urmare oferă siguranță și protecție maximă tuturor datelor celor care aleg să-și deschidă un cont de utilizator.

 

Pariază și câștigă! Mult succes!